XXVI. Nemzetközi Energia és Innovációs Fórum

(Esztergom, 2019. október 9-10.)

Immár a 26. NEIF programjának előkészítését kezdtük meg az elmúlt évek tapasztalatait, résztvevőink felvetéseit és nem utolsó sorban a nemzetközi trendeket és a magyar gazdasági kormányzat céljait is integrálva.

Ami már most látható az az, hogy 2019-et is az okos megoldások, az energiaellátás sarokpontjai, valamint az ipar és a mezőgazdaság együttes értéktermelő képességeinek keresése határozzák meg.

2019-ben szeretnénk vendégül látni a Debrecenben elektromos autó gyárat építő BMW-t, valamint a világ vezető akkumulátor fejlesztőit, így a Tesla-t és a kanadai Waterloo Egyetemet.

Újdonságként bemutatkozik az önkormányzati, egyetemi és vállalkozói összefogással alakuló Nagypáli Biogáz Akadémia (NBA), mely az organikus hulladékhasznosítás, biometán termelés és export, valamint a CO2 hasznosítás magyar innovációira épül.

Természetesen 2019-ben is az innováció áll a kétnaposra tervezett program fókuszpontjában, melyet október 8-án egy 0. napi esti találkozó vezet be.

Szándékaink szerint ismét vendégünk lesz a bergeni és a Waterloo Egyetem, valamint a Marokkói Királyi Politechnikai Egyetem (UM6P) számos professzora.

Ha javaslata van a programmal/szervezéssel kapcsolatban, vagy szeretné előadásával, találmányával színesíteni a programot, keresse Titkárságunkat!

2019-ben is működtetjük a hagyományos szponzor csomagokat és számítunk tradicionális támogatóink hozzájárulására, továbbá a jelentkezéseknél július 31-ig működik az early bird rendszer, amellyel költségtakarékosan tervezheti az Ön és Munkatársai részvételét.

A rendezvényszervező SUNWO csapata nevében:

Prof. Dr. Steier József