SUNWO Zrt.

Szakmai konferenciák

Bár évente számos speciális energetikai és egyéb konferencia kerül megrendezésre hazánkban is, a Nemzetközi Energia és Innovációs Fórum (korábbi nevén: Főenergetikusi Szeminárium) azonban őrzi és erősíti azt a hagyományt, hogy a legszélesebb szakmai kört, a szakhatóságokat, és az energiatudatos önkormányzatokat viszi közel az innovációkhoz, a szolgáltatókhoz és a nemzetközi tapasztalatokhoz, amelyekkel az energiahatékonyság – túlzás nélkül állíthatjuk – új dimenziói tervezhetők.

Tudjon meg többet az évente megrendezésre kerülő konferenciáról:

http://foenergetikus.hu/

További szakmai rendezvényünkről:

Szakmai rendezvényeinken az energia-és innovációs szektor szinte minden területéről képviselik magukat kis- és nagyvállalatok, állami cégek, szakhatóságok, kompetens szakemberek, bankok, önkormányzatok. Egy-két-három napos programjainkon alkalmanként 50-150 szakmai résztvevő van jelen.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján hallgatóink energetikai vállalatoktól, erőművekből, önkormányzatoktól, gáz-, és áramszolgáltató cégektől, hő szolgáltatóktól, gyógyszergyárakból, ipari vállalatoktól és egyéb cégektől érkeznek.
Főként döntéshozók, osztályvezetők, főosztályvezetők, főenergetikusok, polgármesterek, vezérigazgatók, vállalatvezetők vesznek részt rendezvényeinken.

Elkötelezettek vagyunk az ifjúság támogatása, szemléletformálása felé is, így rendezvényeinken lehetőséget szoktunk biztosítani egyetemista és főiskolás csoportoknak is a részvételre.

Előadóink között minden évben neves hazai és külföldi szakemberek, professzorok, kutatók, szakhatósági vezetők, energetikusok, energetikai vállalatok vezetői, minisztériumok szerepelnek.

 

Látogasson el rendezvényeinkre és alkossunk együtt megoldást az energia és innovációs szektor kihívásaira!