SUNWO Zrt.

Tevékenységünk

Dr_Steier_Jozsef “20 éve szolgálom munkatársaimmal az energiaipart hazai és nemzetközi környezetben. Több éve tevőleges részese is vagyok a megújuló energiák megismertetésének és következetes támogatója az energiahatékonyság növelésének. Ez a folyamat a technológiák fejlesztésének és alkalmazásának gyors fejlődésével jár együtt és nem nélkülözheti az innovációs, tudományos hátteret, de a feltalálók folyamatba történő integrálását sem.

A SUNWO Zrt megalapításával célom az ,hogy a vállalat motorja legyen a fenti folyamatnak mind hazai, mind nemzetközi piacon és újdonságaival, szabadalmaival járuljon hozzá egy környezetbarát, költséghatékony gazdaság kialakulásához. Újdonságaival szolgálja a magánembert, a közösséget és az állam azon törekvéseit, melyek egy fenntarthatóbb, élhetőbb környezet kialakítását célozzák.”

2010 július 1.
Dr. Steier József
alapító

 

Termográfia:
Hőkamerás vizsgálatok és tudományos elemzések, melyek a döntések meghozatalát segítik akár az intézmények energiaracionalizálási terveit, akár nagyvállalatok karbantartási tervezését illetően.

Szabadalmak menedzselése:
Feltalálók anyagait vizsgáljuk át és azok teljes körű szakmai menedzselését vállaljuk. Jelenleg elsősorban a szélkerekek, vízgépek és napelemek terén folynak konzultációink, melyben együttműködünk több kutatóintézettel, így a Kínai Tudományos Akadémia két részlegével is.

Energiatárolás :
Az energetika legnagyobb kihívása ,a megújuló energiatermelés fejlődésének egyik sarokpontja a villamos energia tárolása. Ennek több technológiai megoldását is vizsgáljuk és hamarosan üzembe állítjuk azt az első egységet, mellyel a hálózatüzemeltetők, szélkerekesek az optimális fejlesztést előkészíthetik

Utility Brokers:
A cég használatában van az a védjegyzett program, amely lehetővé teszi, hogy a cég magánemberek és szolgáltatók vonatkozásában egyaránt “integrátorként” lépjen fel, azaz ismeretével, eszközeivel a partnerei összehozza és menedzselje az egyes szolgáltatási és árufolyamatokat.

Hydrogenerátor:
A cég saját menedzselésű szabadalmi bejelentésre került ,előzetes kutatások szerint világújdonsága, amely a kis esésű, szeszélyes vízfolyások hasznosításában éppúgy úttörő lehet, mint a néhány megawattos tározós kiserőművek kiépítésében.