INTELLIGENS GÁZPALACK ( IC®)

Az „okos” ( angol kifejezéssel élve SMART ) megoldások megjelentek a magyar palackos pébégáz piacon is. Legyen Ön is az elsők között, akinek a biztonság, megbízhatóság és a minőség egyaránt fontos!

Okos telefonjával azonosíthatja, sőt akár ki is fizetheti a SUNWO Zrt. partnerkörében hamarosan cserélhető IC® gázpalackot. Egyszerűen, gyorsan, biztonságosan, eközben azonnal mindent információt megtud palackjáról, hiszen az kommunikál Önnel, kereskedőjével, de a töltőüzemmel is.

Mára már mi vagyunk az egyetlen ország Európában, ahol – nagyobbrészt 40 évet is elérő – alumínium gázpalackok vannak forgalomban.  A használaton kívüli palackok sok esetben csak veszélyt jelentenek és az eladásuk után kapott nagyjából 2000 Ft összege, megközelítőleg sem éri el az új palackok 30.000 Ft-ot is elérő árát.

 

Ez a sajátos magyar anomália késztette a  SUNWO Zrt. –t az Intelligens Palack ( IC®) , egy új mikrochippel ellátott acél,- biztonsági szelepes és extra könnyű gázpalack piaci bevezetésére és akár depozitos formában történő értékesítésére, valamint az alumínium palackpark mintájára egy több országot is átfogó Intelligens Palack Pool létrehozására.

Az IC® gázpalack a hagyományos alumínium palackhoz képest kiemelkedően esztétikus, méretei a bútor szabványnak megfelelnek.  Egyedi design-nal rendelkezik, korszerű, a fogyasztó igényeit maximálisan kielégíti és teljes mértékben megfelel a katasztrófavédelem biztonsági előírásainak.

Töltetsúlya 11 kg, száraz súlya kb. 6,7 kg, ami az alumínium palackoknál 0,2-0,3 kilogrammal kedvezőbb! Ez az extra könnyű acél palack propánnal is tölthető, így téli programokhoz, teraszok fűtéséhez is kitűnően használható. A biztonsági szelep óvja családja és vagyona biztonságát, mert ez a palack nem robban!

A gázpalackok gyakran nyaralókban, hétvégi házakban vannak használatban, emiatt korábban probléma volt, hogy könnyen illetéktelenek tulajdonába kerültek. A mikrochipnek köszönhetően a palackok tulajdonosai regisztrálva vannak, az átvevő könnyen beazonosítja őket. Röviden úgy mondhatnánk: nem éri meg ellopni őket.

Válassza Ön is a XXI. század IC® technikáját és élvezze az OKOS gázpalack előnyeit!

A biztonság, a megbízhatóság és a minőség is egyaránt fontos!