SUNWO Zrt.

HOME

sunwo_logo_from_deepweb_170Cégünk energetikai – elsősorban a megújuló energiákhoz kötődő – innovációk felkarolására, önálló fejlesztésekre, stratégiai energiatechnológiák mielőbbi rendszerbe állítására és a nemzetközi kapcsolatok szélesítésére alakult.

2011-től kiterjesztettük tevékenységünket a globális klímavédelmem kihívásaira is, melyekkel magyar- és nemzetközi projektekhez kapcsolódunk.

Az elmúlt időszak bizonyította, hogy találmányaink és az általunk alkalmazott komplex megközelítési módok, segíthetik a magyar és nemzetközi „Zöld ipart”, hozzájárulhatnak a fenntartható fejlődéshez. Ezekhez a Sunwo Zrt. a Poseidon Hydrogenerátorral, a VRB (energiatárolás) területén folytatott kutatásaival, és a Zöld jövőt megalapozó Smaragdfa® programjával is hozzájárul.

Innovációs tevékenységünkkel a mikrobiológia területén olyan programokban veszünk részt, mint a mikrobiális talajjavítás vagy a sejtszaporítású fahibridek komplex (energetikai, klímavédelmi és ipari) hasznosítása.

Két kiemelkedő programban vállaltunk koordinátori szerepet, melyek közül a Homokhátság megmentése az Európai Uniót, míg a Zöld Szahara program Afrikát és a nemzetközi klímavédelmet szolgálja.