SAHARA SCIENTISTS SUMMIT – Szahara Tudósok Csúcstalálkozója

Magyarország fővárosa, Budapest várja Önt 2015. május 20-án az első

SAHARA SCIENTISTS SUMMIT-on!

hozzunk létre közösen egy globális fenntartható növekedést új munkalehetőségekkel és jobb élelmiszer-ellátással, egy progresszív klímavédelmi rendszer egyidejű aktiválásával:

EGY NAGY SZAHARA POLITIKÁT!

Tudományos és üzleti programok tucatjai célozzák meg a szaharai sivatagot, mialatt az ottani lakosság századunk minden lehetséges katasztrófájától szenved. A Szahara déli irányba mozdul, veszélyeztetve Afrika második legnagyobb országát, Nigériát, míg az eltűnő Csád-tó közvetlen hatással van 5 szomszédos ország gazdaságára és minden bizonnyal a világ klímájára is közvetetten. Ez a találkozó megpróbálja felhívni a figyelmét a tudósoknak, politikusoknak, üzletembereknek, intézményeknek és nemzeteknek, hogy egyesítsék tudásukat, erőfeszítéseiket, forrásaikat, innovációjukat és ötleteiket az emberiség történetének harmadik –a Kínai Nagy Fal és az Amerikai Új Politika után – legnagyobb projektje, a Nagy Szahara Politika érdekében.

Magyarország – mint közép-európai EU-tagország – egy tucat Nobel-díjas tudóst adott a világnak, többek között a C-vitamin és a hologram feltalálásáért, nemrégiben pedig köztársasági elnökünk, Dr. Áder János házigazdája volt a Víz Világtalálkozónak és felhívta a figyelmet a fenntarthatóságra, támogatva a Párizsi Klímacsúcsot.

Mi – az első Sahara Scientists Summit szervezői – hiszünk abban, hogy a nemzetek, feltalálók, tudósok és minden érintett partner közötti együttműködés a Nagy Szahara Politika vonatkozásában egy jobb globális jövőt, egy fenntarthatóbb világot eredményezhet.

Bővebb információ és jelentkezés!