XXII. Nemzetközi Energia és Innovációs Fórum (2015.február 25-27., Hotel Visegrád)

A XXII. Nemzetközi Energia és Innovációs Fórumot (2015.február 25-27. Hotel Visegrád) a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Energiaipari Szakmai Osztálya és a Sunwo Zrt. közösen szervezi 2015-ben az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület (ETE) védnökségével.

A rendezvény 3 egész naposra tervezett, szakmai kiállítókkal, valamint elektromos autó kiállítással. Programunk 2015-ben is bővelkedik újdonságokban, úgy mint a PULI Space Technológia bemutatása és jövőbeni energialehetőségek az űrben, továbbá bemutatkoznak olyan magyar szabadalmak és újdonságok mint a Gyökéritató®, vagy a CEWi.

Célokat tekintve erős nemzetközi fórum lesz, amely a nemzetközi trendek közé helyezi be a magyar valóságot. Itt új megoldások, trendek körvonalazódhatnak. Témákat tekintve tervezünk kitérni a 2016. 01. 01-től érvényes emisszió direktívára és az addig lezajló párizsi klímacsúcsra.

Ezen rendezvényen az energiaszektor szinte minden területéről képviselik magukat kis- és nagyvállalatok, állami intézmények és cégek, szakhatóságok, kompetens szakemberek, önkormányzatok.

 

Bővebb információ: foenergetikus.hu

nemzetkozi_energia_innovacios_forum_visegrad